Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

'Records a Broadway' i 'Dintríssim', doble proposta al Teatre Cirvianum

Broadway
Ampliar en una finestra emergent
Xiula
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 21.11.20 14:44
El Teatre Cirvianum reobre les portes aquest cap de setmana, amb una doble proposta, amb la música com a nexe d'unió. El teatre reprèn la seva activitat amb totes les mesures necessàries, pel que fa a ús de mascareta i gel hidroalcohòlic, entrades i sortides escalonades, distància social, aforament reduït... I en la funció nocturna s'ha avançat l'horari d'inici, les 8 del vespre, per tal de complir amb el toc de queda.

Així, aquest divendres a les 8 del vespre, La Nota Teatre presentarà el seu espectacle 'Records a Broadway', amb direcció d'Antoni Font-Mir.

El muntatge és una proposta de teatre musical osonenca amb vocació universal, composada per 30 temes del teatre musical a quatre veus. Diferents etapes de Broadway des del naixement, passant per l’època daurada, fins a l’actualitat, interpretats, ballats i acompanyats instrumentalment en directe pels quatre actors. Les melodies que han marcat la història del vell i del nou Broadway pugen a l’escenari, en català, en un musical de petit format per homenatjar i reivindicar el teatre musical.

Amb arranjaments del líder d'Obeses, Arnau Tordera, dramatúrgia de Blanca Bardagil i coreografies d'Alexandre Ars, i les interpretacions d'Alexandre Ars, Ferran Enfedaque, Eudald Planchart i Joan Saez.

Diumenge, a les 6 de la tarda, serà el torn de 'Dintríssim' del grup Xiula. Un espectacle familiar, amb melodies modernes i lletres crítiques en un muntatge interactiu per a tots els públics.

Els quatre músics de Xiula, després de tant viatjar pel món, decideixen iniciar l’aventura definitiva: un recorregut per l’interior del cos humà on podran descobrir alguns dels secrets i de les problemàtiques que s’amaguen en cadascun de nosaltres. Un viatge que no deixa de ser la metàfora d’un moment introspectiu, d'aturar-se per respirar, tancar els ulls i mirar cap endins.

En aquest concert teatralitzat, les noves cançons de Xiula es combinaran amb alguns dels clàssics del grup. A través de la música, l’humor i acompanyats per projeccions anatòmiques sorprenents, els Xiula s’enfrontaran al sucre, vibraran amb els polls, gaudiran d’una meditació màntrica col·lectiva, rapejaran sobre la verdura i el peix, i tractaran altres temes que afecten a tots i totes, com els mocs o les pantalles.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: