Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Dijous es constitueix el Consistori Infantil de Torelló 2020-2021

Data de publicació: 23.11.20 11:16
Dijous vinent, per via telemàtica, tindrà lloc l'acte de constitució del Consistori Infantil de Torelló del curs 2020-2021. Aquest any, enmig d'unes circumstàncies tan excepcionals, aquest projecte només compta amb tres escoles del municipi: Rocaprevera, Sagrats Cors i Marta Mata, per la qual cosa el Consistori Infantil només tindrà 10 regidors i regidores.

La primera sessió del Consistori Infantil consistirà bàsicament en la promesa del càrrec per part dels nens i nenes escollits, en un acte presidit per l'alcalde Marçal Ortuño i el regidor de Participació Ciutadana, Xevi Lozano.

Aquest curs, els regidors i regidores del Consistori Infantil de Torelló són Carla Flamis, Arnau Serra i Biel Generó, de l'Escola Rocaprevera; Ariadna Icart, Marta Balaguer i Roger Vilar, de l'Escola Sagrats Cors; i Mireia Vinyes, Sergi Bautista, Elsa Saborit i Raúl Fernández, de l'Escola Marta Mata.

Està previst que els propers dies, l'alcalde, Marçal Ortuño, vagi personalment a les escoles per lliurar el pin del municipi als i les membres del Consistori Infantil 2020-2021.

El Consistori Infantil està format pels alumnes de 6è de Primària de les escoles de Torelló, prèviament escollits pel conjunt de la classe. La idea del Consistori Infantil té dues direccions. Per una banda, fer conèixer als nens i nenes l’estructura i el funcionament d’un ajuntament; i per l’altra escoltar la seva veu, conèixer la seva visió de la realitat i les seves propostes i, en la mesura que sigui possible, incorporar-les a l’acció de govern.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: