Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Ja està en funcionament el punt de recàrrega de vehicles elèctrics

Punt recàrrega
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 24.11.20 10:13
Aquesta setmana ha entrat en funcionament el punt de recàrrega de vehicles elèctrics, ubicat a la placeta de'n Pujol. Per aquest motiu, al costat de la instal·lació s'han reservat dues places d'estacionament per als vehicles que en facin ús. L'objectiu és potenciar i facilitar la utilització del cotxe elèctric. La recàrrega és gratuïta.

El punt possibilita la recàrrega simultània de dos vehicles elèctrics combinant un vehicle connectat en corrent alterna (amb el connector tipus II mennekes) i un vehicle connectat en corrent continua (amb el connector Combo2 o el connector CHAdeMO).

Per utilitzar el punt de recàrrega cal disposar de qualsevol targeta tipus RFID, que és la que tenen els titulars de vehicles elèctrics, o mitjançant l’ús de l’App EVcharge (codis QR de descàrrega al mateix punt de recàrrega) o altres apps com la d’electromaps. L’Ajuntament de Torelló disposarà -en breu- de targetes RFID per aquells usuaris de vehicle elèctric del municipi que no disposin d’aquest tipus de targeta.

Aquest punt de recàrrega semi-ràpid (de 22kwh), es va muntar amb un ajut del Pla MOVALT de l'Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE) del Ministerio para la Transición Ecològica.

De cara al 2021, l'Ajuntament projecta instal·lar un altre punt de recàrrega a l’aparcament de la zona esportiva.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: