Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

43 comerços de Torelló a la 10a campanya ‘Compra i guanya’

Data de publicació: 13.10.20 13:57
Durant tot el mes d’octubre, prop de 2.000 botigues dels 31 municipis organitzadors de la campanya ‘Compra i guanya’, participaran en la que serà ja la seva desena edició i que confirma el creixement progressiu i la consolidació d’aquesta iniciativa. Torelló és un dels municipis membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, que organitza la campanya.

Aquesta desena edició tindrà un caràcter especial per la conjuntura actual marcada per la pandèmia, però mantindrà intactes els seus quatre objectius: dinamitzar el comerç de proximitat, promoure turísticament els territoris organitzadors, premiar als compradors i agrair la participació dels comerciants. Per això, la campanya s'ha adaptat a les circumstàncies excepcionals i es trasllada a aquest mes d’octubre, entre la campanya d'estiu i la de Nadal; amplia el seu àmbit a tot el municipi i no tan sols es fa als nuclis antics com en les edicions anteriors, i passa a anomenar-se ‘Compra i guanya’.

Enguany, a Torelló, hi ha 43 establiments col·laboradors; i una campanya valorada en 1.253,50€, amb 5 lots de premis amb els regals aportats per cada establiment. Els diferents premis de la campanya estan exposats en forma d'aparador en un establiment comercial del nucli antic que actualment està en règim de lloguer, concretament al carrer mossèn Parassols, 11.

La campanya neix a partir dels objectius generals de la Llei de Barris, un projecte transversal, innovador i engrescador. Gràcies a la inquietud de compartir noves experiències entre els barris que van desenvolupar aquest projecte, va sorgir la idea de tirar endavant una campanya conjunta de dinamització comercial per tal de resoldre una necessitat comuna: dinamitzar i potenciar el comerç de proximitat, el comerç dels nuclis antics.

Durant tot el mes d’octubre, totes les persones que comprin als comerços adherits dels 31 municipis organitzadors, i que estaran degudament identificats amb el cartell de la campanya, podran guanyar experiències d’un dia o dos, per a dues persones, a cadascun dels 31 municipis membres de la Xarxa.

A principis de novembre, es sortejaran 32 experiències a cadascun dels 31 municipis (31 per clients + 1 comerciant) valorats en 2.859 €. Entre tots els membres de la Xarxa es repartiran més de 91.400 € en 992 experiències per a dues persones que fins al juny de 2021, viuran i gaudiran de la cultura, la gastronomia i el patrimoni dels 31 municipis organitzadors, sempre amb les màximes garanties de prevenció del contagi de la Covid-19.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: