Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Torelló celebra la Setmana Europea de la Mobilitat amb un concurs fotogràfic per xarxes socials

Cartell setmana mobilitat 2020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 15.09.20 09:37
L’Ajuntament de Torelló s'afegeix, un any més, a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, que té lloc a tot el continent del 16 al 22 de setembre. L'actual situació d'alerta sanitària ha obligat a restringir les activitats populars i per això, en el cas de Torelló, s'ha preparat un doble concurs fotogràfic per xarxes socials. El concurs estarà obert del 16 al 22 de setembre i s'impulsa des del compte dels Agents Cívics (@civismetorello) a Twitter i Instagram.

Les persones que hi vulguin participar, han de penjar una foto a twitter o instagram on se'ls vegi utilitzant un mitjà de transport sostenible en els seus desplaçaments per Torelló o també des de Torelló cap a altres poblacions o a l'inrevés. A les fotos, s'ha d'etiquetar a @civismetorello i fer servir el hashtag #torellosostenible.

Les tres millors fotos de cada categoria guanyaran, en el cas d'imatges de transport públic (bus o tren), una T-casual (T-10) de sis zones i en el cas d'imatges amb bicicleta o patinet, un casc.

El jurat encarregat de valorar les imatges tindrà en compte diversos factors, entre ells, que es reflecteixi la mobilitat sostenible, segura, saludable, equitativa i econòmica per als desplaçaments, l'adeqüació dins els temes de la mobilitat sostenible, l'originalitat i l'estètica.

Des de l'Ajuntament de Torelló es convida a tota la ciutadania a participar en aquesta Setmana Europea de la Mobilitat i el dia 22 de setembre, Dia Internacional sense cotxes, a deixar el cotxe a casa.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: