Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'equip del Síndic de Greuges farà atenció telemàtica a Torelló el dimarts 22 de setembre

Data de publicació: 15.09.20 09:34
A causa de les restriccions per la pandèmia sanitària de Coronavirus, l’oficina del Síndic de Greuges ha modificat l'habitual desplaçament presencial a Torelló per atenció telemàtica. Es farà el dimarts 22 de setembre, per tal d’atendre les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.). Les consultes s'atendran per videotrucada o telefònicament.

Les persones interessades a ser ateses telemàticament per l’equip del Síndic han de concertar prèviament l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o bé enviant un missatge a l’adreça electrònica sindic@sindic.cat, amb el nom i el número de telèfon per poder contactar.

Aquesta atenció de l’oficina del Síndic de Greuges s’emmarca en el conveni de col·laboració signat amb l’Ajuntament de Torelló, en virtut del qual la Sindicatura ofereix una atenció més propera a la ciutadania de la localitat per a la defensa dels seus drets. En base al conveni, els ciutadans i ciutadanes podran, des de Torelló mateix, presentar al Síndic les seves queixes sense haver-se de desplaçar a l’oficina de Barcelona, en aquest cas i per motius de seguretat i higiene, de manera telemàtica. D’altra banda, el Síndic supervisarà l’actuació de l’Ajuntament de forma singularitzada i farà un informe anual sobre la situació de les queixes i consultes referents al municipi, que podrà presentar en el ple municipal.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: