Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El dia 14 comencen les obres del clavegueram del carrer Damians

Data de publicació: 14.09.20 10:12
El proper dilluns 14 de setembre començaran les obres de substitució del clavegueram del carrer Damians, al tram comprès entre els números 47 i 85. Tot i que estava previst que les obres duressin nou setmanes, finalment s’ha pogut escurçar aquest termini a sis setmanes, de manera que es reduirà notablement el temps d’afectacions sobre la circulació.

En un primer moment, les obres afectaran el tram entre els números 48 i 63, per la qual cosa caldrà tallar el trànsit íntegrament aquesta part del carrer, des de les 8 del matí i fins a les 6 de la tarda. Mentre duri aquesta afectació, només podran tenir-hi accés els veïns afectats, que podran entrar i sortir quan vulguin, amb l’ajuda dels treballadors de l’obra. De les 6 de la tarda a les 8 del matí la circulació estarà oberta a tots els vehicles.

D’altra banda la circulació de vianants no quedarà mai interrompuda, amb les adequades mesures de seguretat.

En les primeres setmanes de l’actuació es podrà circular amb normalitat pel carrer Puig de les Vinyes, tot i que, quan les obres arribin a la cruïlla dels carrers Damians i Puig de les Vinyes, també caldrà tallar el trànsit en aquest tram.

A causa de les obres, l’àrea de contenidors del carrer Damians es desplaçarà al carrer Puig de les Vinyes, cruïlla amb el carrer Puigsacalm.

Aquesta actuació estava previst portar-la a terme durant l'estiu, però s'ha hagut d'endarrerir a causa de la retirada de l'oferta de l'empresa adjudicatària. Finalment s'ha adjudicat el contracte a l'empresa Arenes i Graves Castellot, que és qui executarà les obres.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: