Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Suspès l’Aplec de Rocaprevera que manté les celebracions religioses i un sorteig

Data de publicació: 15.09.20 11:17
Davant l'actual situació provocada per l'increment de casos de COVID-19 i com a mesura preventiva, els Pabordes i la Comissió Parroquial per al Santuari de Rocaprevera han decidit la suspensió de l'Aplec en el format tradicional de cada any. Només es mantenen dos actes religiosos i es farà un sorteig popular amb la col·laboració d'establiments del municipi.

L'Aplec i festes de Rocaprevera s'havien de celebrar entre el 19 i el 21 de setembre, però davant l'actual situació provocada per la COVID-19 s'ha optat per la suspensió del format tradicional de l'Aplec i només es mantindran alguns actes religiosos puntuals:

• Diumenge, 20 de setembre, a les 11 h: Missa solemne.
• Dilluns, 21 de setembre, a les 11 h: Missa dels difunts.

A més, i per no perdre l'esperit de l'Aplec i de la tradicional tómbola, s'ha organitzat un sorteig popular amb la col·laboració de diversos comerços del municipi. Les butlletes per participar en el sorteig ja estan a la venda al llistat d'establiments que trobareu adjunt a la notícia. Els premis estan exposats a l'aparador del comerç del carrer Sant Miquel, 31.

El sorteig es farà el dilluns 21 de setembre, a les 19 h, al mateix local del carrer Sant Miquel, 31. Els números guanyadors es podran consultar a la web de l'Ajuntament i també es difondran per xarxes socials i per Ràdio Ona. Els establiments col·laboradors també disposaran del llistat amb la relació de premiats.

Els premis es podran recollir al local del carrer Sant Miquel, 31, la setmana del 21 al 26 de setembre, en dues franges horàries, de les 11 a les 12 del matí i de les 6 a les 7 de la tarda.

Durant aquests dies previs a l'Aplec, també hi haurà repartides diverses bústies pels comerços que venen butlletes pel sorteig, per si algú vol fer un donatiu destinat a Rocaprevera.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: