Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Catorze comerços de Torelló s’afegeixen a la xarxa d’establiments col·laboradors del Voluntariat per la Llengua

Diplomes VxL 05082020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 25.08.20 09:46
Els establiments col·laboradors del programa Voluntariat per la Llengua a Torelló continuen augmentant. Als quatre que s’hi van afegir a principis de mes, ara se n’hi sumen deu més. En total, aquests darrers mesos 14 establiments comercials s’han afegit a la xarxa d’establiments col·laboradors del Voluntariat per la Llengua i 6 més han renovat els acords signats en anys anteriors.

Els establiments són: Art 32 Taller de marcs, Autonell Automòbils, Bar 4 cantons / Àtik, Drogueria Serra, L’Origen, Cortines Darnés, Les Herbes, Merceria Lourdes, Òptica Torelló, Peixateria 4 Cantons, Ràdio Comella, Taller informàtic, Trendy Moda i Vidres Mora. I els 6 que han renovat: Electrodomèstics Badia, Josep Basco fotografia, La Trepa, Mallarach D Perruqueria, Rellotgeria i joieria Codina i restaurant Cal Pagès.

Els establiments que col·laboren amb el Voluntariat faciliten que les persones que aprenen la nostra llengua, puguin ser ateses i es puguin expressar en català, encara que el parlin amb dificultat. Els aprenents saben que si van als establiments col·laboradors podran expressar-se en català, encara que ho facin lentament o amb dificultat i que el personal dels establiments els atendrà i els animarà a continuar-lo parlant.

Alguns establiments també col·laboren en l’organització d’activitats adreçades a les parelles lingüístiques. I d’altres ofereixen descomptes amb el carnet de VxL. A Torelló són el restaurant El Bistrot del Firal, la Perruqueria Mallarach i el Teatre Cirvianum.

El Voluntariat per la Llengua és un programa per practicar català a través de la conversa amb parelles lingüístiques. A Catalunya hi ha més de 3.000 comerços, bars, restaurants, etc. on, a més de rebre una atenció personalitzada i de qualitat, les persones que ho volen poden practicar el català.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: