Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Instal·len catifes per desinfectar les soles del calçat a l'entrada dels edificis municipals

Catifa OAC
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 04.08.20 14:39
En el marc de les mesures per combatre la proliferació del Covid-19, aquests dies s'han acabat d'instal·lar catifes especials per desinfectar les soles del calçat en els accessos a diversos edificis municipals. Se n'han col·locat una dotzena. En tots els edificis municipals és obligatori l’ús de mascareta, s’han de respectar les distàncies de seguretat i es disposa de dispensadors de gel hidroalcohòlic.

De moment, s'han instal·lat catifes als edificis de l'Espona, La Carrera, La Cooperativa, l'Hotel d'Entitats, la Biblioteca Dos Rius, el Teatre Cirvianum, el Pavelló, el local del CF Torelló, el Museu de la Torneria i la Policia Local. En les pròximes setmanes, s'ha previst col·locar-ne més en altres punts d'accés a edificis municipals.

Aquestes catifes tenen una zona senyalitzada per a la desinfecció, que s'humiteja diverses vegades al dia amb un líquid desinfectant. No cal aturar-se a la catifa, ja que fa la seva funció simplement caminant-hi per sobre.

La instal·lació d’aquestes catifes forma part del conjunt de mesures de seguretat i higiene que s'apliquen en l’accés als edificis municipals. En tots els casos és obligatori l’ús de mascareta, s’han de respectar les distàncies de seguretat i es disposa de dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: