Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Números guanyadors del sorteig de 50 carrets de la compra

Sorteig carrets 1
Ampliar en una finestra emergent
Sorteig carrets 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 31.07.20 10:02
Aquest divendres s'ha fet el sorteig per conèixer els números guanyadors dels 50 carrets de la compra que la regidoria de Comerç de l'Ajuntament rifava dins la campanya per impulsar el comerç local i promoure que els ciutadans comprin en establiments del municipi. Els guanyadors podran recollir el seu premi a partir del dilluns 3 d'agost.

Trobareu els 50 números guanyadors en el document adjunt a aquesta notícia. Les persones afortunades podran passar a recollir el carret de la compra a la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, a l'edifici de “La Cooperativa”, al carrer Enric Prat de la Riba, 17. 1r pis en horari de 9 a 10h, de dilluns a divendres, a partir del 3 d'agost. Si dins d’aquest horari no us va bé passar, podeu trucar al Tel. 93 859 22 26 i es concretarà una nova hora de recollida, fora de l’horari d’atenció al públic. És indispensable presentar la butlleta guanyadora a l’hora de la recollida del carret.

La campanya, que s'englobava sota la marca 'El nostre comerç és un luxe', també ha servit per donar visibilitat a dos locals buits que actualment estan en règim de lloguer i que és on s'exposaven els carrets que s'han sortejat. Estan situats al carrer Sant Miquel i a l'avinguda de Montserrat. L'objectiu és incentivar el seu lloguer i fer que el centre comercial urbà sigui més atractiu i endreçat.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: