Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comunicat sobre un cas positiu de COVID-19 al campus de futbol del CF Torelló

Data de publicació: 29.07.20 08:19
El Club de Futbol Torelló ha anunciat, aquest dimecres, la confirmació d'un cas positiu per COVID-19 en el Campus de futbol que s'estava desenvolupant a les seves instal·lacions.

Després de la confirmació del positiu, s'han activat tots els protocols i s'ha informat de la situació i de les mesures a tots els contactes directes. Per tal de prevenir contagis i en espera de fer les pertinents proves PCR, hi ha diverses persones en aïllament domiciliari, d'acord amb les recomanacions de Salut pública.

Des de les autoritats sanitàries de la Catalunya Central s'han adoptat les mesures oportunes, en base als protocols establerts.

El cas positiu és d'un participant del campus de futbol, resident fora de Torelló. A partir d'aquest positiu s'ha començat a fer els rastreigs oportuns entre tots els seus contactes, als quals, en espera de practicar les proves PCR, se'ls ha demanat de restar al seu domicili.

Com a mesura preventiva, s'ha suspès el campus de futbol.

Tot i que el cas sembla estar controlat, l'Ajuntament fa una crida a tota la ciutadania a extremar les precaucions, seguir totes les recomanacions sanitàries i a complir escrupolosament amb les mesures de prevenció.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: