Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El concert dels Montgrins es podrà veure en directe per El 9 TV

Montgrins
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 27.07.20 10:21
El proper dissabte 1 d'agost, tindrà lloc una de les cites més esperades de la programació de la Festa Major, amb el tradicional concert, enguany protagonitzat per la Cobla-orquestra Montgrins. Serà a partir de les 8 del vespre als jardins Vicenç Pujol. Per tal que puguin gaudir de l'acte el màxim nombre de persones, el concert serà emès en directe a través d'El 9 TV.

D'aquesta manera, hi haurà dues opcions per seguir el concert dels Montgrins: assistir-hi in situ als jardins de Can Parrella; o bé veure'l des de casa amb les imatges d'El 9 TV. El concert i, per tant, la retransmissió televisiva començaran a les 8 del vespre.

Com a la resta d'actes de la Festa Major i concretament els que tenen lloc als jardins de Can Parrella, l’aforament serà limitat a 800 persones, amb control de temperatura a l’entrada i un circuit definit d’accessos i sortides. És preceptiu l’ús de mascareta en tot moment; tenir cura de la higiene i rentar-se sovint les mans amb gel hidroalcohòlic; mantenir la distància de seguretat de 2 metres i evitar les concentracions i aglomeracions.
  • Dins els jardins hi haurà marques al terra i les zones estaran delimitades per tal de respectar les distàncies de seguretat.
  • Per a tots els espectacles caldrà que el públic segui a les cadires que es disposaran respectant les distàncies de seguretat.
  • Es comptarà amb personal acreditat i voluntaris formats per assegurar el compliment de les mesures de distanciament i higiene.
  • Es desinfectarà l’espai a diari per part d’una empresa professional.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic assistent, tant a l’entrada com dins els jardins.
  • Es podrà pagar amb targeta (mètode preferible).

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: