Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'organització del 38è Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló treballa per celebrar-lo en les dates previstes

Data de publicació: 26.07.20 10:47
El Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló treballa per tenir a punt la pròxima edició en les dates previstes, del 13 al 20 de novembre de 2020. L'organització ha fet públic un comunicat on afirma que l'objectiu és celebrar els deu dies de cinema de muntanya tot i que adaptats a la nova realitat.

La Fundació del Festival explica que serà un Festival 'inèdit, diferent i excepcional', però mantindrà la mateixa essència i la mateixa qualitat. Entre les mesures que s'estudien per adaptar-lo a la nova manera de viure hi ha doblar les projeccions –al teatre Cirvianum i al cinema El Casal– per respectar els límits d’aforament, extremar totes les mesures de precaució i d’higiene i oferir els espectacles i les conferències en ‘streaming’ per seguir-los, també, des de casa.

El compromís de l’organització torna a anar de la mà de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA que, un any més, i aquest especialment, renoven la seva confiança per coorganitzar els deu dies de cinema de muntanya a Torelló. Reivindiquen que la cultura, en temps de Covid-19, és més necessària que mai, però es reserven el dret a adoptar noves mesures d’acord amb les autoritats sanitàries.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: