Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La regidoria de Comerç sorteja 50 carrets de la compra en una campanya per promoure el comerç local

Sorteig carrets 1
Ampliar en una finestra emergent
Sorteig carrets 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 14.07.20 12:38
Després d'uns mesos difícils per l'alerta sanitària provocada pel COVID-19, l'àrea de Comerç de l'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana una campanya per impulsar el comerç local i promoure que els ciutadans comprin en establiments del municipi. Es sortegen 50 carrets de la compra, que estan exposats en dos aparadors d'establiments buits, al carrer Sant Miquel i avinguda de Montserrat.

La campanya estarà en marxa tot el mes de juliol i els establiments que s'hi vagin adherint disposaran de tiquets per repartir entre els seus clients i participar en el sorteig. En total, s'ha previst repartir 5.000 tiquets i de moment, hi ha 64 establiments adherits a la iniciativa. Els guanyadors dels 50 carrets es donaran a conèixer el dia 31 de juliol, dia de finalització de la campanya.

La campanya, que s'engloba sota la marca 'El nostre comerç és un luxe', també serveix per donar visibilitat a dos locals buits que actualment estan en règim de lloguer i que és on s'exposen els carrets que es sortejaran. Estan situats al carrer Sant Miquel i a l'avinguda de Montserrat. L'objectiu és incentivar el seu lloguer i fer que el centre comercial urbà sigui més atractiu i endreçat.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: