Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Segona setmana de treballs d'asfaltat amb afectacions als carrers Progrés, Ter i avinguda del Castell

Asfaltat carrer Progrés 06072020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 06.07.20 14:01
Les obres d’asfaltat de set carrers de Torelló, incloses en el pla de xoc de manteniment urbanístic impulsat des del consistori, han iniciat la segona setmana de treballs. Després d'actuar als carrers Vallespir, Congost i avinguda Pompeu Fabra, aquesta setmana es treballa als carrers Progrés i Ter i a l'avinguda del Castell.

L'empresa encarregada de les obres ha fet una previsió actualitzada dels dies d'actuació a cada carrer. En cap cas s'actuarà abans però sí que es podria endarrerir algun dia en cas de condicions meteorològiques adverses. La previsió és la següent:

• Dilluns, 6 de juliol:

-Part del carrer Progrés (des del carrer de Mas Torra fins a l’enllaç amb la carretera de Sant Pere)

• Dimarts 7 i dimecres 8 de juliol:

-Part del carrer del Ter (des de la Ronda Pollancredes fins a la carretera de Conanglell). Es fressarà tot el tram i s'asfaltarà només el sector on hi ha habitatges particulars.

• Dijous, 9 de juliol:

-Part del carrer del Ter (des de la Ronda Pollancredes fins a la carretera de Conanglell). Per evitar al màxim les afectacions a empreses i treballadors, només es treballarà en horari de vespre/nit, asfaltant el tram del carrer amb empreses.

• Divendres 10, dissabte 11 i dilluns 13 de juliol:

-Part de l'avinguda del Castell (des del carrer Borgonyà fins al carrer Comte Borrell). Segons les previsions, divendres 10 es fressarà, dissabte 11 s'acabarà de fressar i es faran feines prèvies d'asfaltat i el dilluns 13 s'asfaltarà tot el tram.

• Dilluns 13 a divendres 17 de juliol:

-Carrer de l’Espona (afectacions a la línia de bus)

L’empresa senyalitzarà l’actuació a cada carrer, com a mínim, 72 hores abans de treballar-hi. Durant unes hores, quan s'asfalti cada carrer, no es podrà accedir en vehicle als pàrquings dels edificis.

El pla de xoc de manteniment urbanístic impulsat pel consistori es va aprovar al ple municipal de juliol de 2019, amb un pressupost que arribava a 1.066.573 euros.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: