Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'Ajuntament contracta 6 persones més en el marc del projecte Treball als barris

Plans ocupació 30062020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 30.06.20 10:50
Aquest dimarts han començat a treballar a l'Ajuntament 6 persones més contractades amb plans d'ocupació dins del projecte 'Treball als barris'. Es tracta de persones que estaven a l'atur i que treballaran durant sis mesos a jornada completa. Amb quatre de les persones contractades, es posa en marxa el projecte d'Agents Cívics 2020.

Aquest matí, s'ha fet a l'edifici de La Carrera, l'acte de rebuda institucional als nous treballadors i treballadores, amb la presència de la regidora de Recursos i Organització, Mercè Faja i la regidora de Benestar Social, Núria Montanyà.

Després del pertinent procés de selecció, s'incorporen tres agents cívics, una coordinadora dels agents cívics, una tècnica de diversitat i ciutadania i una educadora social. Amb la incorporació d’aquestes 6 persones, aquest any 2020 s’haurà contractat a un total de 17 persones.

Els contractes són subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social, mitjançant el projecte 'Treball als barris'. Aquest projecte fomenta accions en l’àmbit d’ocupació i de desenvolupament local.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: