Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Torelló rebrà la Flama del Canigó a la plaça Nova

Flama Canigó 2020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 18.06.20 13:55
En un acte organitzat conjuntament per ACTE, el Centre Excursionista Torelló (CET), l'ANC Vall del Ges, Òmnium Cultural i l'Ajuntament de Torelló, aquest dimarts 23 de juny es farà a la plaça Nova la tradicional rebuda a la Flama del Canigó. L'aforament serà limitat i cal respectar la distància de seguretat i portar mascareta. La rebuda a la flama començarà amb ambient musical, a càrrec del duet Té Delegat's, que farà un concert des d'un balcó de l'edifici del Casal Parroquial, des d'una estona abans de les 6 de la tarda, amb versions de pop rock nacional i internacional i també temes propis.

A les 6 de la tarda hi ha prevista l'arribada de la flama, en mans del Centre Excursionista Torelló, encarregats d'anar al Canigó i portar-la fins al municipi. En aquest moment, es farà la rebuda institucional i els parlaments a la plaça. Cal tenir en compte que l'aforament serà limitat, caldrà respectar la distància de seguretat i portar mascareta.

L'actual situació, farà que no hi hagi revetlla popular, però qui porti un fanalet o una espelma es podrà emportar la flama a casa, seguint la iniciativa que impulsa Òmnium Cultural.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: