Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El ple aprova una modificació del pressupost per finançar el casal d'estiu conjunt

Ple extra 11062020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 12.06.20 10:50
El ple de l'Ajuntament va aprovar, en una sessió extraordinària celebrada telemàticament aquest dijous a la tarda, una modificació del pressupost per fer una primera aportació econòmica de 96.000 euros al casal d'estiu conjunt UnitsxEducar. La proposta va tirar endavant amb els vots a favor de l'equip de govern i la CUP, mentre que Junts per Catalunya i el PSC es van abstenir.

Concretament, la modificació de crèdit dona de baixa les partides destinades a rehabilitació d'elements comuns (39.000 euros); pressupostos participatius (30.000 euros); beques Teo (10.000 euros); banderoles de la festa major (5.000 euros); a una part de les actuacions amb les colònies de gats (4.000 euros); i a una part de les actuacions del Festus (8.000 euros). Els 96.000 euros que sumen es destinen al finançament del casal d'estiu que organitzen conjuntament l’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s i diverses entitats de Torelló.

El regidor de Joventut, Xevi Lozano, va explicar l'evolució del projecte i l'estat de comptes, amb un pressupost que inicialment està calculat per acollir a uns 800 infants i que s'acabarà de definir un cop hagin finalitzat les inscripcions. L'Ajuntament bonifica una part del cost del casal a tots els participants, de manera que la quota setmanal base queda fixada en 45 euros per infant. També hi ha bonificacions extra en el cas que hi participin diversos germans i dos trams de bonificació depenent dels ingressos de la unitat familiar. A més, s'han establert beques destinades a les famílies més afectades per la crisi sanitària i les dificultats econòmiques, amb l'objectiu que cap infant en quedi exclòs.

El regidor va precisar que el casal s'ha preparat amb un enfoc multidisciplinari, que inclou totes les mesures de seguretat necessàries i que al capdavant hi ha un equip de professionals preparats en tots els àmbits, inclosa una persona responsable de la salut emocional dels infants. En les primeres 24 hores, s'havien assolit un centenar d'inscripcions.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: