Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Des de divendres estan obertes les instal·lacions esportives municipals

Zona esportiva 2020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 07.06.20 14:29
Des de divendres, estan obertes les instal·lacions esportives municipals, com ara el camp de futbol, el local del tennis taula al carrer Artesans i el pavelló municipal (per a entrenaments de bàsquet, boulder, esquaix, gimnàstica artística). L’horari d’obertura és de les 16h a les 22h.

Totes aquestes instal·lacions municipals segueixen escrupolosament les disposicions i recomanacions de les autoritats sanitàries. Per això, s’han establert horaris i torns per a la pràctica esportiva i els entrenaments dels equips. També s’ha determinat una assistència màxima d’esportistes i entrenadors per torn.

Els vestuaris i dutxes de les instal·lacions romandran tancats; s’han habilitat circuits d’entrada i sortida de les instal·lacions -sempre que sigui possible- per no creuar o barrejar esportistes; es recomana als esportistes anar preparats des de casa (vestimenta, calçat, etc.); si s’escau, entre torn i torn, es desinfectarà el material utilitzat (pilotes, superfícies, etc.); i no es deixarà entrar ningú fins que no hagi sortit el torn anterior.

Sigui com sigui, els aforaments d’aquesta proposta poden ser variats a l’alça o a la baixa segons les indicacions de les autoritats.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: