Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L’Ajuntament suspèn els pressupostos participatius i destina els 30.000 euros a pal·liar els efectes de la crisi sanitària

Data de publicació: 01.06.20 11:50
L’Ajuntament ha decidit cancel·lar enguany el projecte de pressupostos participatius i destinar els 30.000 euros que s’hi havien destinat a les mesures per pal·liar els efectes de la crisi sanitària del COVID-19 entre la població. La decisió l’han pres, de comú acord, tots els grups municipals amb representació al consistori.

En el pressupost municipal d’aquest any s’havia destinat una partida de 30.000 euros per als pressupostos participatius. En el marc d’aquest projecte, a través d’un procés de participació ciutadana, els veïns i veïnes de Torelló havien de proposar una actuació per a finançar-la amb aquesta dotació econòmica.

El projecte s’estava desenvolupant seguint les pautes i el calendari previst i aquesta primavera s’havia de procedir a l’elecció per part de la ciutadania, amb un procés de votació, de l’actuació que s’havia de finançar amb aquesta partida.

L’esclat de la pandèmia i els seus nefastos efectes sanitaris, assistencials, econòmics i socials, entre la població, han fet canviar de rumb al consistori torellonenc, que ha preferit aturar el projecte i destinar aquests recursos al conjunt d’accions que s’han endegat des de l’Ajuntament.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: