Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Mesures vigents al Centre d'Atenció Primària de Torelló

Data de publicació: 18.05.20 08:00
Els professionals del CAP de Torelló volen recordar a la ciutadania que cal seguir limitant les visites al centre a casos urgents o amb visita acordada prèviament amb el metge per telèfon per evitar aglomeracions. L'horari del CAP de Torelló és de les 8 del matí a les 8 del vespre i per contactar-hi podeu enviar un missatge mitjançant la web de programació de visites ics.gencat.cat, podeu demanar visita trucant al Tel. 933 268 901 o bé trucar directament al CAP, al Tel. 938 504 841.

També podeu accedir a l'espai digital 'La Meva Salut' i, des de casa, fer tràmits com ara eConsulta amb el vostre professional sanitari, descarregar-vos el pla de medicació (recepta) per anar a la farmàcia, consultar i descarregar-vos els resultats de proves, informes i diagnòstics o gestionar la vostra agenda i demanar o anul·lar visites.

Si encara no disposeu d'accés a 'La Meva salut', ara de forma excepcional, podeu demanar el vostre usuari i contrassenya a l'enllaç canalsalut.gencat.cat/lamevasalut-registre o bé trucant al Tel. 900 053 723 (de dilluns a divendres, de 8 a 20 h).

D'altra banda, si heu d'anar al CAP recordeu que abans i després us heu de rentar bé les mans, heu d'arribar a l'hora de la visita, no abans, i hi ha d'anar la persona que s'hagi de visitar, sola o màxim amb un acompanyant si és imprescindible. En tot moment, cal respectar la distància de seguretat i portar la mascareta quirúrgica posada.

Des del CAP Torelló també volen recordar que, actualment, no fan proves de coronavirus a demanda, només se'n faran segons criteri clínic i en pacients simptomàtics.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web canalsalut.gencat.cat/coronavirus.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: