Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La Diputació iniciarà aquest dilluns les obres per millorar la seguretat viària a l’entrada de Torelló pel carrer Manlleu

Obres diba 14052020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 15.05.20 15:01
Ja hi ha data d’inici per la important actuació de seguretat viària a la BV-5224 que va anunciar fa uns dies la Diputació de Barcelona i que inclourà diverses obres a l'entrada de Torelló pel carrer Manlleu. Serà aquest dilluns, 18 de maig. S'han previst actuacions d'asfaltat, millores d'accessibilitat i la creació d'un nou pas de vianants i d'un pas elevat.

Segons el projecte de la Diputació, les principals actuacions de millora dins del nucli de Torelló seran les següents:
  • Asfaltat del carrer Manlleu, des de la rotonda de l’entrada venint de Manlleu fins a l’altura del carrer Cònsol.
  • Reordenació de les sortides i entrades a la benzinera.
  • Millora de l'accessibilitat en el pas de vianants situat a la cruïlla del carrer Manlleu amb el carrer Sant Isidre i adequació de l’illa intermèdia.
  • Creació d’un nou pas de vianants a l’altura de la cruïlla del carrer Manlleu i el carrer Pla de l’Aire. Millora de l’accés dels vianants a la parada d'autobús.
  • Construcció d'un pas elevat a l’altura del número 104 del carrer Manlleu.
En el cas d'aquesta última actuació, la construcció d'un pas elevat, era una reivindicació llargament reclamada des de l’Ajuntament. Segons dades de la Policia Local, es tracta d’un punt perillós on, en els últims anys, s’hi han produït diversos accidents. Per això, últimament ja s'hi havia afegit un senyal lluminós per reforçar la seguretat.

L'actuació de seguretat viària en tot aquest tram urbà de Torelló no es preveu que provoqui afectacions importants al trànsit, amb talls puntuals i pas alternatiu regulat per semàfors. La durada de tota l’actuació, que també inclou obres al tram de la carretera dins del nucli urbà de Manlleu, serà de 5 mesos.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: