Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Convoquen el concurs de cartells de la Festa Major 2020

Cartells FM 2020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 05.05.20 13:05
L'Escola d'Arts Plàstiques de Torelló ha convocat una nova edició del Concurs de Cartells de la Festa Major, dotat amb un premi en metàl·lic de 500 euros. La data límit de presentació de propostes és el 12 de juny.

El tema del cartell és la Festa Major de Torelló. Els treballs es poden realitzar amb qualsevol tècnica (pintura, fotografia, collage...) i amb la tinta que es vulgui (quadricromia), tot i que l'original ha d'estar realitzat a 300 ppp en mode CMYK i en versió PDF.

Per concursar cal ser major de 16 anys i haver nascut o residir a Torelló, ja que el concurs és d’àmbit local. En el cartell s’inclourà el text següent: FESTA MAJOR DE TORELLÓ 2020. Del 18 de juliol al 2 d’agost. Els treballs hauran de mesurar 29,7 x 42 cm -vertical- i cada participant podrà presentar un màxim de 2 obres. Les obres s’han de presentar fins al 12 de juny, per correu electrònic a la secretària de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló, a l’adreça info.eap@ajtorello.cat. L’argument del missatge ha de ser: CONCURS CARTELLS FM2020 i l’obra s’ha d’adjuntar en format JPG, a 72ppp. S’ha d’adjuntar una còpia del document d’identitat i el número de telèfon.

La comissió de valoració de les obres estarà formada per professorat de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló, la Regidoria de Cultura i la persona guanyadora del premi de l’any anterior. Es tindran en compte factors com ara l'originalitat de la idea; la qualitat estètica de la proposta; i l’adequació de la difusió de la Festa Major de Torelló. La comissió de valoració seleccionarà tres obres finalistes, que publicarà al compte d’instagram @escartto el dia 16 de juny. La proposta que hagi rebut més likes el dia 22 de juny a les 16 h serà la guanyadora del concurs.

El lliurament del premi es farà el dia del pregó de la Festa Major. Totes les obres que es presentin, s’exposaran al web de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló a partir del 22 de juny.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: