Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Les farmàcies segueixen distribuint les mascaretes que fabriquen les 'Cosidores de la Vall del Ges'

Mascaretes farmàcies
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 30.04.20 12:42
Des de fa un mes, es distribueixen gratuïtament a totes les farmàcies de Torelló les mascaretes que estan fent el col·lectiu 'Les cosidores de la Vall del Ges', format per 110 persones voluntàries de la població i del conjunt de la Vall del Ges. Fins ara, ja han elaborat i distribuït a les farmàcies un total de 12.230 mascaretes.

En aquests moments, també en tenen més de 4.000 que estan en procés d'elaboració, amb el material tallat i a punt per cosir.

Les mascaretes no són de protecció total, però serveixen perquè qui en porta no pugui contaminar, així com per evitar tocar el nas i la boca amb les mans. És recomanable que tothom les porti posades quan surti fora del domicili particular, a més de seguir respectant les mesures de distanciament social vigents durant aquests dies.

Prèviament a utilitzar-les, s’han de netejar, seguint les indicacions que es facilitaran a la farmàcia. Les persones cosidores treballen amb uns protocols estrictes per garantir la pròpia seguretat i també per no contaminar el material.

Recordeu que a les farmàcies també es distribueixen les mascaretes de la campanya sanitària #MascaretaSalut, de la conselleria de Salut. Presentant la targeta sanitària, els ciutadans que ho necessitin podran recollir una mascareta sanitària de teixit de tres capes. La primera és gratuïta i les següents, sempre que hi hagi disponibilitat, tindran un cost de 0,76 euros.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: