Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Les entitats de Torelló celebren Sant Jordi amb diverses propostes per fer des de casa

Sant Jordi Ajuntament 2020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 23.04.20 11:32
Tot i que les circumstàncies excepcionals d'aquest any fan que no es pugui viure Sant Jordi al carrer, diverses entitats de Torelló promouen activitats per celebrar la festa des de casa. Contes virtuals, roses per fer des de casa i propostes culturals per omplir les xarxes socials són algunes de les iniciatives que s'impulsen des del teixit associatiu de Torelló.

Perquè aquest any no ens quedem sense rosa, l’Escola d’Arts Plàstiques us proposa unes instruccions molt simples perquè us pugueu fer una rosa confinada i enviar-la a qui més estimeu. La iniciativa es diu 'No ens quedem sense rosa'.

'Contes a la vora del torn' és la proposta del Museu de la Torneria. Inclou una vintena de relats llegits des de casa i que es poden consultar des del compte de YouTube del Museu.

Els Deixebles de Sant Feliu també volen celebrar Sant Jordi i per això demanen omplir les xarxes socials de cultura. Per fer-ho, els podeu fer arribar un text, un poema, una foto o el que us vingui de gust i els ajudareu a omplir les seves xarxes socials de contingut cultural.

Des de les Biblioteques de Torelló, una doble proposta: d'una banda, amb 'Quin llibre compraries aquesta Diada?' us conviden a que els ajudeu a fer la llista de la compra literària i convertir aquest Sant Jordi en el més participatiu. I de l'altra, la Sònia narra des del compte de YouTube de les biblioteques la llegenda de Sant Jordi per a tots els infants i famílies de Torelló.

Des del Carnaval de Torelló us proposen encarregar el llibre 'La llegenda del Falatell' a info@carnavaltorello.cat i us el portaran a casa.

Finalment, des del Centre de Normalització Lingüística d'Osona i l'Oficina de Català de Torelló us proposen trobar i compartir poemes d'amor al blog Aula virtual del CNL d'Osona. També hi podeu afegir comentaris.

Recordeu també que a l'apartat de Sant Jordi del Rebost Cultural, trobareu altres propostes per celebrar la diada d'avui des de casa.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: