Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Torelló celebra un Sant Jordi atípic

Sant Jordi 2020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 23.04.20 08:11
Enguany, la situació d’estat d’alarma per la contenció del Covid-19 obliga a celebrar un Sant Jordi excepcional. Llibreries i floristeries no volen renunciar a una diada tan significativa i han articulat la manera de poder fer el lliurament de llibres i roses a domicili. La regidoria de Cultura anima a celebrar Sant Jordi amb tot un conjunt d'activitats organitzades per entitats i institucions, que es pot trobar en l'apartat de Sant Jordi 2020.

Aquest 23 d’abril, doncs, no es podrà sortir al carrer per celebrar la Diada de Sant Jordi. Tot i així, l’Ajuntament de Torelló no vol que passi per alt la celebració d’una de les festes més tradicionals del país. Són moltes les iniciatives culturals que aquests dies inunden la xarxa de propostes per tal de celebrar Sant Jordi, encara que sigui des del confinament.

Per això, des de la regidoria de Cultura s’han aglutinat unes quantes propostes, algunes sorgides des de diferents serveis culturals del poble i altres d’àmbit nacional, a través de les quals es vol animar a la població a sumar-se a la celebració. Aquest conjunt de suggeriments es poden trobar a l’apartat dedicat a Sant Jordi del Rebost Cultural.

Sigui a través de les propostes que es poden trobar al Rebost Cultural o bé per iniciativa pròpia, la regidoria de Cultura proposa que aquells continguts que la ciutadania o les entitats de Torelló generin a les xarxes, amb motiu de Sant Jordi, ho facin amb l’etiqueta #StJordiTorelló20.

El Gremi de Llibreters de Catalunya, amb el conjunt de Gremis de la Cambra i el Gremi de Floristes de Catalunya, han traslladat la tradicional venda de llibres i roses al proper 23 de juliol, si les condicions sanitàries ho permeten.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: