Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Una primavera de suspensions i ajornaments d’activitats

Data de publicació: 27.04.20 13:58
Amb la confirmació de la suspensió de l’Aplec Sardanista de Primavera i de la Romería Rociera, es completa tot un conjunt d’alteracions en el calendari d’activitats culturals, esportives i socials de Torelló aquesta primavera.

De fet, les circumstàncies actuals, derivades de la crisi del COVID-19, han comportat una allau de suspensions en una època especialment propícia a la celebració d’esdeveniments de diversa naturalesa.

Des de mitjans de març, s’han suspès a Torelló: les jornades de portes obertes als centres educatius; la Festa de l’Arbre; tota la programació del Teatre Cirvianum (alguns espectacles s’han recol·locat a la temporada de tardor); les projeccions cinematogràfiques del Cicle Gaudí i d’Alter Cinema; la Jornada en memòria de Segimon Serrallonga (que segurament es farà la propera tardor); Pels Camins dels Matxos (en principi traslladada al 21 de juny); les activitats populars i la festa de Sant Jordi; la Festa Major del barri de Montserrat; la Trobada d’intercanvi de plaques de cava (ajornada al 20 de juny); el Mercat del Trasto (que, si és possible, es celebrarà en una data per decidir aquest mateix any); el Pescabirres (que buscarà una nova data); el Festus-Festival d’Arts al Carrer.

I ara l’Aplec de Primavera de l’Agrupació Sardanista i de la Romería Rociera de l’Asociación Cultural Andaluza s’han vingut a afegir a aquest llarg llistat d’activitats suspeses o ajornades. Caldrà estar a l’expectativa de l’evolució de la pandèmia per valorar quan i com es poden celebrar totes aquestes activitats i esdeveniments.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: