Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L’Ajuntament demana responsabilitat a l’hora de treure el gos durant el confinament

Infografia Mascotes
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 08.04.20 16:57
Treure el gos és una de les excepcions de mobilitat contemplades en l’actual situació de confinament. De tota manera, s’ha detectat que hi ha qui, aprofitant-se d’aquesta circumstància, en fa un abús. Per això, des de l’Ajuntament es fa una crida a la responsabilitat a les persones propietàries de gossos, per tal que treure l’animal no sigui una excusa per anar a passejar.

D’acord amb les disposicions excepcionals d’aquests dies, les sortides amb la mascota han de ser breus, pel mínim temps imprescindible, i a prop del nostre domicili. Treure el gos no és una activitat d’oci, no s’ha d’aprofitar per anar a passejar i s’ha de sortir individualment, sense quedar amb ningú.

Si durant les sortides ens trobem algú, cal mantenir la distància mínima de seguretat i no ens hem d’asseure als bancs ni hem de tocar mobiliari urbà.

D’altra banda, cal recordar una vegada més que s’han de recollir en una bossa les deposicions del gos i netejar l’orina amb una ampolla d’aigua i detergent. És preferible llançar les bosses al contenidor corresponent que no pas a les papereres.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: