Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L’Ajuntament de Torelló informa de la mort d'una persona de la població afectada de coronavirus

Data de publicació: 24.03.20 11:30
L’Ajuntament de Torelló informa de la mort d’una persona del municipi, d'edat avançada, que estava ingressada afectada per coronavirus. A hores d’ara, també s'han detectat altres positius que estan sent tractats, alguns hospitalitzats i altres a casa. L’Alcalde, en representació del conjunt del consistori, vol manifestar el condol a la família i posar-se a disposició de tots aquells afectats pel virus i les seves famílies.

Des de l'Ajuntament es vol transmetre un missatge de serenor a la ciutadania i es demana la col·laboració de tothom per tal de seguir escrupolosament les mesures de confinament dictades arran de l'estat d'alarma. Aquesta setmana, l'alcalde signarà el decret que les prorroga fins al dia 11 d’abril tal com ha anunciat el govern de l’Estat.

També cal agrair la bona predisposició de tots els grups polítics municipals i treballadors de l'Ajuntament, que, treballen junts per combatre els efectes de la pandèmia al nostre municipi. Un especial agraïment també a la gran resposta ciutadana d'aquests dies per a organitzar-se solidàriament. Ja hi ha voluntaris fent la compra per a la gent gran, anant a la farmàcia, i d’altres cosint mascaretes i material de protecció per a cobrir les mancances en aquest aspecte.

Finalment, un darrer agraïment a la feina de tots els que estan al capdavant dels serveis essencials: sanitaris, policia, protecció civil, el servei de neteja i els treballadors dels establiments de primera necessitat. Us recordem, la mesura més important d'aquests dies: quedar-se a casa i només sortir per l’estrictament necessari, informar-se per canals oficials i cuidar-nos els uns als altres.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: