Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El CAP Torelló prioritzarà l'atenció presencial a persones amb problemes de salut urgents

Data de publicació: 13.03.20 13:56
Seguint les recomanacions del Departament de Salut en relació al coronavirus, els Serveis de Salut de la Vall del Ges i concretament el CAP Torelló informa que atesa la situació actual es prioritzarà l'atenció presencial a les persones amb un problema de salut urgent, que no sigui ajornable.

Per tant, es recomana utilitzar prioritàriament les consultes telefòniques i e-consulta per evitar al màxim les visites presencials al centre, només en casos de problemes de salut importants i urgents.

Aquest fet comportarà l'anul·lació de determinades visites o proves que es tornaran a programar properament. Així, es desprogramaran i s'ajornaran proves i controls de seguiment rutinaris que no siguin estrictament necessaris: Espirometries, MAPA, cribratges de fons d'ulls i obturacions dentals, petites cirurgies programades...

Es demana la col·laboració ciutadana i davant de qualsevol dubte de la malaltia, símptomes o sospites de possible infecció consultar l'enllaç del Canal Salut, especialment l'apartat que fa referència al Test: Puc estar afectat per coronavirus?

Àrea Bàsica de Salut Vall del Ges - CAP Torelló – Av. Pompeu Fabra, 3
Tel. 93 850 48 41

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: