Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Mesures específiques dels Serveis Socials municipals davant del coronavirus

Data de publicació: 12.03.20 12:05
Des de l'àrea de Benestar Social, en coordinació amb les decisions adoptades des de l'Ajuntament, s'han establert tot un seguit de mesures preventives pel coronavirus amb l'objectiu de seguir garantint l'atenció a les persones dels col·lectius més vulnerables.

De moment, avui s'han suspès les activitats dels Dijous Saludables i d'acord amb l'ordre de la Generalitat de tancament dels Casals Cívics, també se suspèn el servei ‘Fem un àpat en companyia’. En canvi, el transport adaptat seguirà funcionant avui dijous per garantir el retorn de les persones que ja han estat mobilitzades i se suspendrà a partir de demà divendres.

Pel que fa a les oficines municipals de Benestar Social, a La Carrera, seguiran obertes al públic amb normalitat tot i que s'extremaran les mesures d'higiene i de prevenció i es farà la identificació dels usuaris que accedeixin a les instal·lacions. Així, es donarà preferència a les entrevistes i consultes per via telefònica i també es reforçarà la comunicació mitjançant el servei de teleassistència.

Des de l'àrea de Benestar Social ja es treballa per donar servei a les persones grans i de col·lectius vulnerables que viuen soles i que no tenen una xarxa familiar que les pugui atendre.

Totes aquestes mesures tenen una vigència de 15 dies prorrogables, almenys fins el divendres 27 de març. S'anirà informant puntualment de qualsevol variació que afecti els serveis municipals d'aquesta àrea d'atenció a les persones.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: