Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Aquest dissabte, ‘Veus que no veus’ de la companyia Pepa Plana al Teatre Cirvianum

Plana
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 02.03.20 14:34
Aquest dissabte, a les 9 del vespre, el Teatre Cirvianum presenta l’espectacle ‘Veus que no veus’, de la companyia Pepa Plana. ‘Veus que no veus’ és un espectacle de pallasses, per a públic familiar i per a públic adult, que enguany s’inscriu també en els actes del Dia de la Dona.

‘Veus que no veus’ presenta la versió femenina de les anomenades “entrades clàssiques”, els números que inicien un espectacle o enllacen escenes. Per una banda, i com a pallassa augusta, Pepa Plana. Per l’altra, en el rol de pallassa blanca, Noël Olivé, amb direcció de Joan Arqué. Com canvien i quin significat prenen els números clàssics quan es juguen des de dues pallasses en comptes de dos pallassos? La companyia de Pepa Plana sempre ha reivindicat la figura de la pallassa i en aquest muntatge presenta els números circenses més clàssics. Es tracta de riure, però també de parlar, jugar i, potser, mossegar. Així, ‘Veus que no veus’ esdevé una reclamació clara a la invisibilitat femenina a l’escenari.

‘Veus que no veus’ va obtenir el 2019 el Premi Zirkòlika al millor espectacle de pallassos, per l’estètica i la posada en escena, l’alt nivell de la tècnica còmica, haver immigrat del teatre, un treball de parella amb gran talent i sintonia i per recuperar les entrades clàssiques.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: