Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Segona sessió formativa sobre convivència i xarxes socials, organitzada per la Xarxa de Debat Educatiu

Segona xerrada xarxes educatives 14012020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 17.01.20 10:16
El comunicador analògic digital i formador Enric Bastardas va conduir aquest dimarts al vespre la segona sessió formativa sobre convivència i xarxes socials que organitza la Xarxa de Debat Educatiu de Torelló i que és el tema de treball d'aquest curs. A la trobada hi va assistir la regidora d'Educació, Núria Montanyà i diversos representants de la comunitat educativa –AMPA, famílies i mestres– i d'entitats esportives.

Durant la sessió, Enric Bastardas va recordar la relació que tenen infants, joves i famílies amb les xarxes socials, advertint que 'molts adults fallem amb les competències tècniques per a poder controlar, acompanyar i ajudar els nostres fills'. Va remarcar la importància d’agafar 'responsabilitat' i la urgència 'd’estar al dia' i de voler entendre aquests 'nous aparells i aplicacions tecnològiques' que integren l’educació digital.

El ponent va afegir que 'el món digital és una part més de la nostra identitat', però relacionar-se només a través de les xarxes socials pot ser un 'error' i que 'cal molta educació i ser conscients que estem interactuant amb persones reals i no virtuals'.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: