Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

400 joves omplen el Teatre Cirvianum en l’última xerrada del cicle ‘Tu tens un futur’

Tu tens exemples 16012020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 16.01.20 15:12
Aquest dijous ha tingut lloc al Teatre Cirvianum l’última de les tres xerrades del cicle ‘Tu tens un futur’, organitzat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló. La iniciativa ha englobat una experiència de tres passes que han permès al jove veure les opcions que té (1a sessió), quin és el seu lloc en el mercat laboral (2a sessió) i finalment, inspirar-se a partir de casos reals d’èxit (3a sessió). En aquesta tercera i última sessió hi han assistit 400 joves.

La moderadora de la xerrada d’aquest dijous, titulada ‘Tu tens exemples’, ha estat Eva Torrents, consultora de màrqueting i comunicació. A partir de la definició de diferents paraules relacionades amb l’emprenedoria, com ara start-up o ronda de finançament, ha introduït la sessió. Seguidament ha donat pas a la participació de quatre emprenedors i emprenedores: Guillem Soldevila, Sílvia Pou (Silvarita), Marina Comas i Marc Aleix Hueso. A través de les seves experiències s’ha explicat què significa emprendre i han posat exemples per demostrar que tothom pot ser creatiu i que, aquesta creativitat, es pot utilitzar per tirar endavant tant projectes personals com professionals.

A la xerrada hi han assistit prop de 400 alumnes, entre ells alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Rocaprevera, l’Escola Sagrats Cors, l’institut Escola Marta Mata i del SI Bisaura de Sant Quirze de Besora. També hi eren presents alumnes de cicles formatius de l’institut Cirvianum, joves que realitzen PFI (Programes de Formació i Inserció) i el Programa de Noves Oportunitats.

L’objectiu d’aquest cicle de xerrades era fomentar un espai de reflexió i inspirar transformacions sobre les realitats professionals i personals entre els joves assistents.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: