Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Editen un llibre sobre la llegenda del Falatell del Carnaval de Terra Endins

Presentació llibre Falatell 25012020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 24.01.20 14:38
El dissabte 25 de gener, a les 6 de la tarda, el Museu de la Torneria acollirà l'acte de presentació del llibre 'La llegenda del Falatell del Carnaval de Terra Endins', obra de Jordi Dorca, Jordi Moreno i Blai Marginedas. Aquest llibre és una de les novetats del Carnaval 2020, que celebrarà l'acte de presentació el dissabte 1 de febrer al vespre al Teatre Cirvianum. Les entrades per la presentació ja estan exhaurides. Fins a l'11 de febrer està obert el termini d'inscripció per les carrosses que vulguin participar en el Carnaval.

El llibre 'La llegenda del Falatell del Carnaval de Terra Endins' està adreçat a tots els públics. És un projecte que vol unificar el relat de la llegenda d'on prové el Carnaval. Mitjançant els personatges de l'avi Miquel i la seva néta, la Bruna, el lector descobrirà els personatges del Pullassu i l'estructura de tota la festa del Carnaval de Terra Endins. El llibre es posarà a la venda el dimecres 22 de gener a les llibreries Colors, Punt Font i Montseny de Torelló i també es podrà trobar a La Coope de Sant Pere i al Casal dels Avis de Sant Vicenç. Té un preu de 20 euros.

Pel que fa a la presentació del Carnaval, que es farà el dissabte 1 de febrer a les 20.30 h al Teatre Cirvianum, les entrades ja estan exhaurides. Una de les novetats d'aquest acte és que es projectarà el documental 'Candi', sobre la figura de l'històric Rei Carnestoltes torellonenc Joaquim Sala. Com cada any, l’Associació Carnaval de Terra Endins (ACTE), els Deixebles de Sant Feliu i el Col·lectiu Pullassu, com a entitats organitzadores, desvetllaran les principals activitats i novetats del Carnaval.

Finalment, també s'ha obert ja el període d'inscripcions per les carrosses que vulguin participar en l'edició 2020 del Carnaval de Terra Endins. Hi ha temps fins a l'11 de febrer i trobareu tota la informació a la web del Carnaval. A més, i pel ball de Carnaval, que es farà a la Sala Polivalent, aviat es posaran a la venda les entrades al preu de 15 euros.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: