Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Els usuaris dels 'Dijous Saludables' van celebrar l'activitat de final de trimestre

Activitat Dijous Saludables 2019-1
Ampliar en una finestra emergent
Activitat Dijous Saludables 2019-2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 20.12.19 12:38
Aquest dijous es va celebrar l'activitat de final del trimestre dels 'Dijous Saludables', el projecte conjunt de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) Vall del Ges i de les regidories de Benestar Social i Esports de l'Ajuntament de Torelló per promoure l'activitat física entre les persones que no acostumen a fer esport. Hi van participar una cinquantena de persones.

Durant cada trimestre, hi ha dos grups que es troben cada dijous. Uns fan una caminada pels voltants del poble sortint del CAP i l’altre grup de gent més gran es troben al pavelló i fan activitat física a un nivell molt suau, ja que són persones amb poca mobilitat.

Aquest grup es va unir dijous amb alumnes de l’escola Sagrats Cors que van al pavelló a fer educació física i van fer un parell de jocs barrejant-se nens i gent gran.

Finalment, es van trobar els dos grups dels 'Dijous Saludables' per fer un esmorzar conjunt i una cantada de Nadales. L'acte va comptar amb la presència del regidor d'Esports i Salut Pública, David Sánchez i també hi van participar usuaris d’ADFO i d’Osonament.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: