Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Finalitza la primera edició del RE-CREA, un projecte formatiu pilot del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i l’Ajuntament de Torelló

Finalització Recrea 1
Ampliar en una finestra emergent
Finalització Recrea 2
Ampliar en una finestra emergent
Finalització Recrea 3
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 18.12.19 16:11
Aquest passat dilluns a la tarda es va celebrar l’acte de cloenda del RE-CREA, un projecte formatiu organitzat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló i el suport de la Diputació de Barcelona. Els vuit alumnes que hi han participat van mostrar les seves creacions de fusta, que s’exhibiran a la plaça dels Torners dissabte i diumenge, durant la primera edició de la Fira TocaFusta.

L’acte va tenir lloc al taller de fusteria del Centre de Formació La Cooperativa, l’espai on s’ha desenvolupat el curs i va començar amb la benvinguda de l’alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, que va destacar la “importància d’iniciatives com aquesta, per posar en joc competències transversals encarades a un ofici artístic”. Tot seguit, Montse Martí i Montse Codinach, tècniques de l’Ajuntament i el Consorci van explicar l’objectiu d’aquest projecte pilot, que era “dissenyar, construir i exhibir una instal·lació d’arts al carrer”. Per acabar, es va fer un recorregut per les diferents instal·lacions per tal que cada alumne expliqués la seva creació i el seu funcionament, amb el suport de Salvador González, coordinador del projecte i Fortià Coromina, tutor que els ha acompanyat al llarg de les sessions del RE-CREA.

A l’acte de dilluns també hi va assistir David Solà, president del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura; Mercè Faja, regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme; i Natàlia Pérez, gerent del Consorci, així com representants de les empreses que han col·laborat en la iniciativa i tècnics del Consorci i l’Ajuntament.

Aquesta primera edició del projecte ha comptat amb la participació de vuit persones. Cada alumne ha construït la seva instal·lació a partir de materials reciclats, la majoria elements de fusta cedits per les empreses Capa Wood Industry, Inoxges, Mecakim i Torneria Romans. Les instal·lacions són jocs de carrer de temàtica molt variada.

Les diferents estructures, que tenen per finalitat la interacció amb el públic, s’exhibiran aquests dissabte i diumenge, dies 21 i 22 de desembre, a la Fira TocaFusta de Torelló.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: