Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Guillem Roma obre, aquest divendres, la triple programació del Cirvianum

Guillem Roma concert 18102019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 25.11.19 14:13
El Teatre Cirvianum presenta, aquest cap de setmana, una triple oferta d’activitats. El darrer treball de Guillem Roma, l’espectacle multidisciplinar ‘Taräb’ i el muntatge per a públic familiar ‘El niño dormido’, completen la programació.

Per començar, aquest divendres, a partir de les 9 del vespre, el músic Guillem Roma presenta el seu darrer treball, ‘La constant i la variable’. L’acompanyaran a l’escenari del Cirvianum Pau Figueres i Guillem Plana, a la guitarra; Didak Fernández, a la bateria; Miquel Sospedra, al baix; i Marta Roma, al violoncel.

En ‘La constant i la variable’, Guillem Roma descobreix l’essència de les cançons. Ho fa amb un salt de maduresa artística, més autèntic que mai i amb una posada en escena elegant i fresca que connecta ràpidament amb la màgia de la música i amb qui l’escolta, nascut a partir d’un procés creatiu de transformació del seu propi repertori. Guillem Roma consolida una personalitat artística original que connecta el bolero o els ritmes llatinoamericans amb els sons de casa nostra, tot seguint aquest vell camí que uneix els mars de les Antilles amb el Mediterrani.

D’altra banda, dissabte a les 9 del vespre, serà el torn de ‘Taräb’ de la companyia artística Fun Dan Mondays, un gran espectacle musical que combina sons de percussió i instrumentals amb acrobàcies, claqué, percussió corporal i dansa urbana. Fun Dan Mondays, formació que lidera el percussionista Dan Arisa i posa en escena una gran estructura de bidons i prop d'una vintena d'artistes. Taräb és una paraula àrab que expressa l'èxtasi produït per una emoció, en aquest cas la música.

Finalment, diumenge a les 6 de la tarda, la prestigiosa companyia andalusa El Espejo Negro presenta ‘Óscar el niño dormido’, un espectacle per a públic familiar que ha rebut nombrosos premis i distincions, com ara el premi FETEN 2016 al millor espectacle de gran format, la nominació a millor espectacle infantil dels Premios Lorca 2016 o la condició de finalista a millor espectacle infantil a XX Premios MAX 2017 de las artes escénicas.

En aquest muntatge El Espejo Negro explica la història d’Óscar, un nen que va quedar submergit en un llarg i profund son, que el va fer somniar durant nou mesos, amb tots els seus dies i nits, setmanes, minuts i hores, sense poder moure’s. Per això, els seus pares van dedicar tot el temps a recordar-li els contes que li havien llegit als peus del llit des de molt petit. Però una veu a l’oïda de l’Óscar li deia que havia de despertar i tornar a córrer i a jugar amb la seva germana.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: