Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Primera edició de les 'Trobades Emprenedores' del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

Trobada emprenedors 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 28.11.19 12:47
Amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament econòmic del territori a través de l’acompanyament, assessorament i suport en la creació d’empreses i foment de l’esperit emprenedor, el servei d’emprenedoria del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, va programar aquest dilluns la primera trobada d’emprenedors.

A la trobada hi van participar Josep Miquel Bonastre de BT Global Material, Lambert Guix de Sibarist coffe, Anna Rovira d’Aniro i Marc Gandullo de M.Gandullo assessoria. Es van tractar temes com la internacionalització, ja que tres de les empreses comercialitzen a diversos països. També sobre la figura de l’assessor i/o gestor que tots tenen i necessiten. Els emprenedors van fer intercanvi de contactes, idees i també va servir per conèixer projectes del territori.

Dues de les empreses estan instal·lades a dos dels vivers de l’Ajuntament de Torelló ubicats a l’edifici La Cooperativa. Són espais que se cedeixen a un preu econòmic perquè els emprenedors consolidin el seu negoci.

Aquestes trobades van lligades a una nova secció al Setmanari Torelló, a partir de gener de 2020. Cada mes es publicarà el perfil d’una persona emprenedora i els seus projectes. La secció s’anomenarà “Mirades emprenedores”.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: