Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

25 persones participen en els cursos de carnisseria-xarcuteria i soldadura

Curs carnisseria-xarcuteria 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 21.11.19 12:10
La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han dut a terme dos projectes professionalitzadors de carnisseria-xarcuteria i soldadura, amb la participació de 25 persones. Aquests dos projectes de professionalització van començar el mes de setembre i han acabat aquesta setmana.

En total, 25 persones han participat en aquests dos projectes: 13 alumnes al curs de carnisseria-xarcuteria i 12 més a l’oferta de soldadura. Les 80 hores d’aprenentatge pràctic de l’ofici, s'han fet en un entorn de treball real. El curs de carnisseria-xarcuteria s’ha desenvolupat en una carnisseria de Torelló, i la formació de soldadura a l’aula-taller de la Salle de Manlleu. Aquests projectes es complementen amb tallers per a la millora de l’ocupabilitat: identificació de competències, realització del currículum vitae, i una simulació d’entrevista laboral, a més de tutories personalitzades al llarg dels tres mesos de durada.

Els alumnes del curs de soldadura han completat la formació amb dues visites formatives a dues empreses del sector.

L’objectiu d’aquests projectes de professionalització és capacitar als alumnes dels cursos en dos oficis amb demanda al mercat laboral i, així, millorar les possibilitats d’accedir a un lloc de treball.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: