Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Trenta-una persones fan els dos cursos de manipulació d’aliments organitzats per l’Ajuntament

Manipulació aliments 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 12.11.19 13:33
Un total de 31 persones participen en els dos cursos de manipulació d’aliments organitzats aquests dies des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló. Una de les dues sessions es va fer aquest dilluns i la segona tindrà lloc el dilluns 18 de novembre.

En aquestes formacions, que es fan a l'edifici de La Cooperativa, hi participen persones que actualment estan treballant al sector de la restauració o del comerç, així com ciutadans que estan en situació d’atur i que els pot servir per obrir portes a un lloc de treball d’aquests sectors.

El curs ofereix poder acreditar coneixement de les normes bàsiques de manipulació d’aliments, els al·lèrgens i intoleràncies alimentàries, així com el sistema d’autocontrol de l'anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC).

D'altra banda, durant aquest mes de novembre es realitzaran tres noves formacions. La setmana vinent comença un curs de Word i l’última setmana d’aquest mes hi ha programat un curs de carretó elevador i un d’intel·ligència emocional.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: