Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Una trentena de persones participen en els dos tallers de cuina flexitariana de tardor

Flexiteriana novembre 2019-1
Ampliar en una finestra emergent
Flexiteriana novembre 2019-2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 12.11.19 10:03
Una trentena de persones van participar durant octubre i novembre en els dos tallers de cuina flexitariana de tardor que es van impartir al Casal Cívic de Torelló, inclosos dins les activitats formatives 2019 de l'Espai Educatiu i organitzats pel Casal Cívic i les regidories d'Educació, Benestar Social i el Pla de Barris de l'Ajuntament.

Els tallers els va dinamitzar Ester Hinojo, professional que disposa d’un Màster en Nutrició i Cuina Energètica Integrativa. Es van organitzar en dues sessions pràctiques per cada taller, que van permetre a la trentena de persones participants portar a terme les diferents receptes proposades per la dinamitzadora.

Entre les receptes que es van preparar durant les sessions dels tallers hi havia amanida amb delícies de tardor: camagrocs, figues, raïm i salsa de formatge; Crema de coliflor; Tartaletes amb tomàquet, olivada i mozzarella; Espàrrecs verds amb gingebre i salsa mango; Crema carbassa, moniato i coco; o sopa ramen vegana.

La cuina flexitariana o flexitarianisme es basa a seguir una dieta majoritàriament vegetariana però admetent el consum puntual de carn o peix.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: