Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

400 joves omplen el Teatre Cirvianum en la segona xerrada del cicle ‘Tu tens futur’

Tu tens futur 2019-2-1
Ampliar en una finestra emergent
Tu tens futur 2019-2-2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 11.11.19 12:07
El passat dimecres va tenir lloc al Teatre Cirvianum la segona de les tres xerrades del cicle ‘Tu tens un futur’, organitzat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló. La iniciativa engloba una experiència tridimensional de tres passes que han de permetre al jove veure les opcions que té (1a sessió), quin és el seu lloc en el mercat laboral (2a sessió) i finalment, inspirar-se a partir de casos reals d’èxit (3a sessió). En aquesta segona sessió hi van assistir 400 joves.

El ponent de la xerrada del passat dimecres, titulada ‘Tu tens talent’, va ser Fran Rojas, educador social i formador. Durant la seva intervenció va fer plantejar als joves quin creuen que serà el seu lloc en el mercat laboral, on creuen que poden encaixar millor, quines són les seves competències, entre d’altres. També va deixar clar que tothom té competències i que aquestes sempre es poden millorar i entrenar i que, per tant, tothom té un futur. Tot plegat apropant-se a l’original format de concurs de televisió, en el qual el ponent desenvolupa el rol de ‘presentador de televisió’ i dinamitza l’espai formatiu amb preguntes i proves participatives sobre la temàtica en qüestió.

A la xerrada hi van assistir uns 400 alumnes, entre ells alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Rocaprevera, l’Escola Sagrats Cors, l’Institut Escola Marta Mata i del SI Bisaura de Sant Quirze de Besora. També hi eren presents alumnes de cicles formatius de l’Institut Cirviànum, joves que realitzen PFI (Programes de Formació i Inserció) i el Programa de Noves Oportunitats.

La tercera xerrada del cicle, ‘Tu tens exemples’ es portarà a terme el 16 de gener. L’objectiu és fomentar un espai de reflexió i inspirar transformacions sobre les realitats professionals i personals entre els joves assistents.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: