Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El conseller Chakir el Homrani visita l'Ajuntament i un projecte social del Casal Cívic

Visita El Homrani 1
Ampliar en una finestra emergent
Visita El Homrani 2
Ampliar en una finestra emergent
Visita El Homrani 3
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 25.10.19 15:41
El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha visitat aquest divendres l'Ajuntament i el Casal Cívic del carrer Rocaprevera, per tal de presentar un projecte de menjador socialitzador que s'impulsa en aquest equipament. En la visita ha estat acompanyat per l'alcalde, Marçal Ortuño i diversos regidors del consistori.

La primera parada del conseller ha estat a la Sala Noble de Can Parrella, on ha estat rebut per l'alcalde, Marçal Ortuño i diversos regidors de l'equip de govern i de la CUP. Chakir el Homrani ha signat al Llibre d'Honor de l'Ajuntament.

Des de Can Parrella, la comitiva s'ha desplaçat a peu fins a l'edifici de La Carrera, seu dels Serveis Socials municipals, on el conseller ha pogut conèixer de primera mà els projectes que s'impulsen des d'aquesta àrea de l'Ajuntament.

La darrera parada de la visita del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies ha estat al Casal Cívic del carrer Rocaprevera, on ha estat rebut, entre d'altres, pel director general d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls; el president de la Fundació Areté, Pere Medina i la gerent d'Osonament, Mercè Generó. Allà, han presentat i visitat el projecte de menjador socialitzador de l’equipament cívic. La Fundació Areté, vinculada a Osonament, es fa càrrec del servei de cuina, cafeteria i menjador del casal de Torelló, un dels sis centres d’arreu del país que impulsa un projecte d’aquestes característiques.

En el torn de parlaments, el conseller, Chakir el Homrani i l'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño han coincidit en la 'necessitat d'alinear sinèrgies i treballar conjuntament entre les diferents administracions i el teixit social per establir dinàmiques positives que desemboquin en projectes com aquest'. La visita ha acabat amb un dinar ofert per aquest nou servei de restauració del Casal Cívic.

El projecte de la Fundació Areté dona resposta a les necessitats del col·lectiu de persones amb problemes de salut mental i amb dificultats d’inserció sociolaboral, desenvolupant accions com tallers de cuina, formació, pràctiques, orientació laboral. Alhora permet oferir un servei de restauració innovador, de cuina de proximitat i obert a tota la població de Torelló i la Vall del Ges.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: