Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El mag Jordi Pota i l'obra 'Una gossa en un descampat', propostes per aquest cap de setmana al Teatre Cirvianum

Una gossa en un descampat 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 23.10.19 13:16
Doble proposta per aquest cap de setmana al Teatre Cirvianum. Dissabte a les 9 de la nit, el mag i actor osonenc Jordi Pota presenta a Torelló el seu espectacle 'Bliss'. I diumenge a les 6 de la tarda, es representa l'obra 'Una gossa en un descampat', que és també la darrera activitat commemorativa del Dia Internacional de la Mort Perinatal i el Dol Gestacional.

Aquest dissabte 26 d'octubre, a les 9 de la nit, l'actor, mag, clown, humorista i emprenedor Jordi Pota porta al Cirvianum proposarà “5 claus màgiques per a la felicitat” en el seu nou espectacle, titulat 'Bliss'. És una proposta de teatre-màgia que parla de la felicitat i també de l’angoixa, de creure en un mateix, de la percepció de la vida i del positivisme, entre altres, amb humor, ironia, teatre i màgia.

Pel que fa a la proposta de diumenge 27 d'octubre, a les 6 de la tarda, és l'obra 'Una gossa en un descampat', de Clàudia Cedó - Sala Beckett. Es tracta de l'última activitat commemorativa del Dia Internacional de la Mort Perinatal i el Dol Gestacional. Amb la direcció de Sergi Belbel i la interpretació de Pep Ambròs, Anna Barrachina, Queralt Casasayas, Miriam Monlleó, Xavi Ricart i Maria Rodríguez, l'obra va rebre els Premis de la Crítica en les categories de Millor Text, Millor Espectacle i Millors Actrius Principals.

La Júlia i en Pau esperen un nen. Ella està de cinc mesos quan l’embaràs es complica. Arriben a l’hospital esperant que els diguin que el mal de panxa és normal, però se’ls queden ingressats. En una setmana hauran de fer-se a la idea que perden el fill. Passaran per moments difícils, intensos, feliços, dramàtics i còmics, tot alhora, tot un garbuix.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: