Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Emotiu acte de reconeixement a Clàudia Galícia pels seus èxits esportius

Homenatge Clàudia 1
Ampliar en una finestra emergent
Homenatge Claudia 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 23.10.19 11:04
En un emotiu acte amb família, amics i representants de les entitats esportives de Torelló, Clàudia Galícia va rebre aquest dilluns al vespre el reconeixement de l'Ajuntament de Torelló pels seus èxits esportius al llarg de l'última temporada, en les disciplines de BTT i esquí de muntanya.

L'acte es va celebrar a la Sala Noble de Can Parrella, en presència de membres de l'equip de govern i dels grups polítics de l'Ajuntament. El regidor d'Esports, David Sánchez va destacar els èxits esportius de l'homenatjada i li va agrair que 'porti el nom de Torelló allà on competeix'. Al seu torn, l'alcalde, Marçal Ortuño, va destacar els valors que porta associats a la seva carrera, entre ells 'esforç, disciplina, entrega, sacrifici i compromís amb els reptes que un mateix es posa'.

Després de signar en el Llibre d'Honor i rebre un obsequi institucional, l'esportista, emocionada, va voler agrair el reconeixement de l'Ajuntament. També va explicar les dificultats que va passar per les lesions durant la temporada anterior i com ho va poder superar per afrontar aquesta última temporada i obtenir títols en les dues disciplines.

El passat mes de setembre, Clàudia Galícia es proclamava campiona d'Espanya de BTT en la modalitat XC Marató i tancava així una temporada gairebé perfecta. Ha sumat cinc campionats estatals entre BTT (XC Marató i XCO) i esquí de muntanya (modalitats esprint, individual i prova vertical). A més, va guanyar la general de la Copa del Món d'esquí de muntanya i es va penjar tres medalles al campionat del Món de l'especialitat, un or (modalitat esprint) i dues plates (modalitats relleus i per equips).

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: