Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Suspès el concert de Guillem Roma al Cirvianum, que manté dos espectacles pel cap de setmana

Guillem Romà suspès
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 17.10.19 11:24
La convocatòria de vaga general per aquest divendres 18 d'octubre ha alterat la programació prevista pel cap de setmana al Teatre Cirvianum. De mutu acord amb l'artista, s'ha suspès el concert de Guillem Roma de divendres a la nit, que s'ha traslladat al divendres 29 de novembre. Es manté per dissabte el Festival FET i, diumenge a la tarda, l'espectacle de dansa 'Akari'.

El concert de Guillem Roma, previst per aquest divendres a la nit, ja s'ha pogut reprogramar i tindrà lloc el divendres 29 de novembre, a les 9 de la nit.

D'aquesta manera, la programació d'aquest cap de setmana al Teatre Cirvianum consta de dues activitats, la primera dissabte a la tarda. A partir de les 5 i com cada tardor el foyer del teatre patirà una metamorfosi per un dia. L’espai –físic i sonor– adoptarà una nova identitat per donar cabuda al FET, un festival de música de petit format que ja fa gairebé una dècada que construeix escenaris acollidors en diferents ubicacions del poble. Enfocat en l’escena independent, el FET proposa un dissabte per descobrir noves músiques en un entorn agradable.

Per la seva banda, diumenge 20 d'octubre, a les 6 de la tarda, serà el torn de l'espectacle de dansa 'Akari', a càrrec de la companyia andalusa Da.te danza. Amb direcció i coreografia d'Omar Meza, amb 'Akari' i a través de la dansa, la llum interior de cada un de nosaltres brilla d'una manera especial i única. L'espectacle mostra la necessitat que sentim d'aproximar-nos a un raig de llum per escalfar la pell i de per què tots tanquem els ulls en fer-ho. Li posem obstacles per impedir que continuï cap endavant, sempre en línia recta...

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: