Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Última setmana per participar en el concurs de cartells de la Festa Major 2019

Cartells FM 19
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.06.19 10:51
L’Ajuntament de Torelló ha convocat una nova edició del Concurs de Cartells de la Festa Major 2019, dotat amb un premi en metàl·lic de 300 euros i 2 entrades per qualsevol de les obres de teatre que es programin al Teatre Cirvianum durant la Festa Major.

El tema del cartell és la Festa Major de Torelló. Els treballs es poden realitzar amb qualsevol tècnica (pintura, fotografia, collage, tècniques digitals...) tenint en compte que el format de presentació ha de ser digital i que s’imprimirà en quadricomia. La data límit de presentació de l’obra serà el 16 de juny.

Per concursar cal ser major de 16 anys i haver nascut o residir a Torelló, ja que el concurs és d’àmbit local. En el cartell s’inclourà el text següent: FESTA MAJOR DE TORELLÓ 2019. Del 25 de juliol a l'1 d’agost. Els treballs s'han de presentar en format digital, en JPG, amb una resolució de 300ppp, hauran de mesurar 29,7 x 42 cm -vertical- i cada participant podrà presentar un màxim de 2 originals. Les obres s’han de presentar fins al 16 de juny, mitjançant una instància a l'Ajuntament de Torelló per mitjans telemàtics i adjuntant la documentació requerida.

El premi serà adjudicat per Junta de Govern Local, d’acord amb la proposta efectuada per la comissió de valoració, formada per professorat de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló, la Regidoria de Cultura i la persona guanyadora del premi de l’any anterior. Es tindran en compte factors com ara la qualitat de la tècnica utilitzada; la qualitat estètica de la proposta; i l’adequació de la difusió de la Festa Major de Torelló.

El lliurament del premi es farà el dia del pregó de la Festa Major. Totes les obres que es presentin, es publicaran al web de la Festa Major (www.festamajortorello.cat)

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: