Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'1 de març de 2019, data límit per a concórrer a la convocatòria de la borsa d’estudis i treballs de recerca

Data de publicació: 21.12.18 15:35
L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Torelló ha convocat una nova edició de la borsa d’estudi i treballs de recerca. El premi, de caràcter biennal, té com a objectiu essencial promoure la realització de treballs d’investigació i recerca sobre aspectes inèdits en qualsevol àmbit de coneixement relacionat amb Torelló i el seu àmbit d’influència.

Les bases estipulen que pot concórrer al premi qualsevol estudi o treball d’història, geografia, política, medi ambient, economia, llengua, sociologia o altres àmbits de coneixement, relacionats amb Torelló i el seu àmbit d’influència. Els treballs han de ser inèdits de recerca i aportar nous coneixements sobre Torelló i hauran de ser escrits en llengua catalana.

El termini de presentació dels treballs estarà obert fins a l'1 de març de 2019. L’import de la beca és de 2.500 euros, un 25% es lliurarà en el moment de l’adjudicació, mentre que el 75% restant es lliurarà en el moment que estigui acabada la versió definitiva del projecte, per a l’elaboració de la qual es dóna el termini d’un any. La comissió de selecció estarà formada per representants de l’Ajuntament de Torelló, i representants d’agents socials i acadèmics vinculats a l’àmbit de coneixement dels treballs presentats.

Les bases de la borsa es poden trobar a la web municipal: www.ajtorello.cat.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: